Shop & bestel

Bekijk hier ons assortiment en reserveer alvast je stuk vlees, dan zorgen wij ervoor dat deze gekoeld afgeleverd wordt of kom het bij ons afhalen wij zorgen ervoor dat je bestelling al klaar ligt.

Dagelijks vers

Ons assortiment

%

Grass Fed Grain Finished

Kwaliteit staat enorm hoog in ons vaandel, temperatuur van het vlees is daar een essentieel onderdeel van.

Verzenden van je bestelde stuk vlees was voor ons een overweging alleen naast de behoorlijke kosten van verzenden kunnen wij niet 100% garanderen dat de temperatuur constant blijft tijdens het transport. Daarom ons besluit om via de website te bestellen en het gereserveerde stuk vlees op te halen bij ons afhaalpunt in Barendrecht (Brugge 18, vlak bij Ikea).

Je krijgt je vlees, gevacumeerd vanaf het slachthuis in Zuid-Amerika, samen met een coolpack zodat richting huis ook gewaarborgd kan worden dat de temperatuur constant blijft.

Ons assortiment (prijs per kg):

Uitgelicht

Entrecote

Een premium gesneden stuk rundvlees van de dunne lende met een klein vetrandje die daardoor een volle smaak aan het vlees geeft.

Ossenhaas

Een prachtig stuk vlees wat in 3 stukken verdeeld kan worden, de kop van de haas (het meest malse, ook wel chateaubriant), het middenstuk (de tournedos) en de punt waar de ossenhaaspuntjes van gemaakt worden. 

Rib-eye

De rib-eye wordt gezien als een soort biefstuk maar het vlees is gemarmerd met vet. Dit vet smelt voor een deel tijdens het bakken waardoor het prachtige volle smaak afgeeft.

Picanha

Picanha is het staartstuk van een rund waar ook de rosbief van gemaakt wordt.

Bavette

Een bijzonder stuk vlees dat bijna zo mals als biefstuk is en kan het bijna rauw gegeten worden. Vol van smaak en structuur.

Top kwaliteit vlees is onze passie